O meni

S kom sploh sodelujete? Preberite si nekaj besed o meni.

Zaljubljena v besede

Ne, to ni zgodba o zvedavi punčki, ki je od malih nog sanjala, da bo postala pisateljica. Ta ljubezen se je pravzaprav pojavila veliko kasneje. Dejstvo pa je, da sem že od kar sem spoznala prve črke abecede, izjemno rada brala. Branje me sprošča in pomirja, poleg tega pa zelo bogati moj besedni zaklad, ki pa je pri pisanju seveda ena izmed zelo pomembnih stvari. Če povzamem učiteljsko znanje in se opredelim glede na učni stil, bi zase rekla, da sem vizualni tip. Zakaj? Zato, ker raje berem besedilo v učbeniku, kakor poslušam razlago. Ker z največjo vnemo pišem različne sezname in izpolnjujem planerje. In ker namesto ustnega nastopanja veliko raje izberem izražanje s pisanjem.

Kdaj in kako se je začelo? Začelo se je nekaj let nazaj, ko se mi je porodila ideja o pisanju popotniškega bloga. In takrat sem se pravzaprav prvič zares podala v vode pisanja. In ker to kar iščeš, tudi najdeš, se tudi moje delo aktivno vrti okoli tipkanja, skladanja in sestavljanja različnih besedil. Več o vsem tem pa v nadaljevanju.

Kakšne so moje izkušnje?

Izkušnje s copywritingom imam točno na tistih področjih, katerih storitve pisanja tudi ponujam. Verjamem, da samoiniciativnost in čas, ki ju usmeriš v pridobivanje novega znanja pomeni ogromno, izkušnje in kilometrina pa so dragocena dodana vrednost, ki še bolj obogati končni izdelek in ga naredi kvalitetnejšega.

Zadnja leta pa so moje delovne izkušnje s copywritingom tesno povezane z marketingom. Področji, s katerima dvema se aktivno ukvarjam sta email marketing in Facebook oglaševanje. Vključenost v marketing pa ti po mojem mnenju da ogromen vpogled v psihologijo kupca in bralca in prav zaradi tega sem še posebej hvaležna, da sem se znašla tudi v teh vodah.

Z veseljem pa na področju pisarjenja omenim tudi moj hobi, zaradi katerega sem sploh zaplavala v ta svet. To je popotniški blog, ki ga pišem kar tako – za mojo dušo. Imenuje se Tejine pisarije in nahaja se tukaj.

Kako pa je s panogo pisanja povezana moja izobrazba? Le kdo bi rekel, da ima študij razrednega pouka na Pedagoški fakulteti kakšno povezavo s copywritingom ali marketingom … No, na koncu sem ugotovila, da mi to znanje še kako prav pride! Predvsem pravopis in slovnica sta tista dva korenjaka, ki smo jih na faksu drdrali sem in tja, ter na dolgo in široko. Še dobro, saj sta v svetu pisanja neizogibna.

Najdeš me tudi tukaj, kjer te čaka tudi več informacij o meni (LinkedIn) ter ogromno koristnih nasvetov, ki ti pridejo prav v svetu oglaševanja in pisanja (Instagram, Facebook)!

Za več vprašanj sem na voljo na info@temus.si.