Kaj te čaka v letu 2023?

Čas je denar. In ker cenim tvoj čas in tebe, ki zdaj to bereš, ki me spremljaš na socialnih omrežjih ali pa bereš moja e-sporočila, sem se odločila, da ti v tem blogu predstavim svoje namere za leto 2023. Kaj torej lahko pričakuješ od mene?

Preden ti povem, katere vsebine te čakajo v novem letu, naj se ti najprej na hitro predstavim (v kolikor še nisi prebral-a moje predstavitve na spletni strani). 🙂 Sem Teja in že nekaj let se ukvarjam s pisanjem besedil in digitalnim marketingom. Večina delovnih mest, kjer sem se preizkusila in se še vedno preizkušam so povezana z delom v različnih spletnih trgovinah. Izkušnje sem pridobivala na različnih delovnih mestih, najbolj pa sta se me oprijela in tudi obdržala digitalni marketing (predvsem e-mail marketing) in copywriting. Kljub temu, da je Temus Copywriting dokaj nov brand, želim da veš, da so informacije, ki jih podajam vzete iz aktivne prakse mojega rednega dela ter sprotnega izobraževanja o svetu digitalnega marketinga in pisanja

Sedaj pa preidimo k vsebini, ki sem ti jo želela predati v tem blogu. Kaj prejmeš od mene v letu 2023?

1. Brezplačna vsebina na socialnih omrežjih

Delujem na dveh socialnih omrežjih – na Facebook strani Temus Copywriting in na Instagram profilu temuscopywriting. (V kolikor si na Instagramu, naj ti namignem, da na tem profilu podam še več vsebine in interakcije kot na Facebook-u.) 

Na teh dveh profilih redno objavljam koristne napotke in brezplačno vsebino o pisanju prodajnih besedil, katera se zelo dopolnjuje z izkušnjami in znanjem iz digitalnega marketinga.


Prva namera za leto 2023 je, da se bom objavljanja na socialnih omrežjih lotila bolj organizirano in konsistentno. Kaj to pomeni? 

To pomeni, da se bom vsak mesec v letu z objavami bolj podrobno osredotočila na 1 izbrano temo in ti z različnimi idejami in nasveti iz prakse poskušala tematiko še bolj približati. Objave bodo tako bolj pregledne in bodo imele zate boljši učinek, saj bo vse znanje na “enem kupu”. 

Teme, o katerih lahko pričakuješ priročne napotke so: splošno pisanje prodajnih besedil, e-mail marketing, pisanje besedil za spletne trgovine, vsebinsko urejanje spletne strani, pisanje oglasnih besedil za socialna omrežja …


Vsak mesec bo na sporedu nova tematika. V januarju bomo pričeli z e-mail marketingom. Zakaj ravno ta tema? Izveš v nadaljevanju. 🙂

2. E-novičke

Tako kot pri objavah na socialnih omrežjih, sem se tudi za e-novičke odločila, da ti bom vsak mesec poslala sporočilo s povzetkom vseh uporabnih vsebin o določeni tematiki, ki je bila objavljena na socialnih omrežjih. Tako boš imel-a vse zbrano na enem mestu in celotna brezplačna doza znanja o določeni tematiki te bo pričakala v bolj obširnem sporočilu.

Če boš prijavljen-a na e-novičke, boš tudi med prvimi obveščen-a o novostih, morebitnih akcijah ter morda tudi bolj osebnih razmišljanjih in izkušnjah o poslu in načinu dela, saj se mi e-pošta zdi veliko bolj osebna, kot objavljanje na socialnih omrežjih. Na e-novičke se lahko prijaviš v obrazcu, ki se ti odpre na tej povezavi, ob prijavi pa prejmeš še brezplačni priročnik o pisanju objav na socialnih omrežjih.

In še za konec …

3. Odprtje digitalne trgovine

Zadnja, a ne najmanj pomembna točka! V letu 2023 bo luč sveta ugledala tudi Temus digitalna trgovina. 🙂 V naslednjem letu imam v mislih kar nekaj uporabnih priročnikov, ki so povezani s pisanjem prodajnih besedil, digitalnim marketingom in lažjo ter učinkovito organizacijo dela.

Zdaj pa vesela novica!  Prvi priročnik je že pripravljen in nosi naslov Email marketing. Priročnik za začetnike. Priročnik je bil napisan na podlagi pridobljenega znanja ter vsakodnevnih izkušenj z e-mail marketingom. Zakaj je to prvi priročnik, ki sem se ga odločila napisati? Ko sem se prvič srečala z e-mail marketingom sem tavala v temi in izgubila kar nekaj časa in energije, da sem na vseh možnih mestih prišla do vseh informacij, ki sem jih potrebovala. Pa še to ni bilo vse znanje, ki ga potrebuje nekdo, ki se podaja v svet e-mail marketinga. Ogromno tega sem kasneje pridobila skozi sprotne izkušnje, neskončnim testiranjem ter raziskovanjem. Prav zato priročnik vsebuje čisto vse, kar mora začetnik vedeti, če se želi podati na to področje. Moram priznati, da bi meni v mojih začetkih prišel zelo prav in prav zaradi tega sem dobila idejo, da ponudim začetnikom znanje, ki se nahaja na enem mestu!

Aha! Pa še to … Zdaj veš, zakaj bo mesec januar na socialnih omrežjih posvečen nasvetom o e-mail marketingu in pisanju besedil za ta kanal. 🙂 Prav zato, da bo šla tema “v štric” z izdajo priročnika za e-mail začetnike.